Warning: Use of undefined constant YOUR_PLUGIN_DIR - assumed 'YOUR_PLUGIN_DIR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/thebowtieclub.dk/public_html/wp-content/plugins/jck_woo_quickview/jck-woo-quickview.php on line 93
Erhvervssamarbejde - The Bow Tie Club

Erhvervssamarbejde

I The Bow Tie Club arbejder vi sammen med forskellige virksomheder og institutioner.
Nogle af virksomhederne samarbejder vi med, og sammen skaber vi unikke produkter som ikke findes andre steder. Vores samarbejde omkring vores julekurv med Skjold Burne og Læsø Saltcare er et eksempel herpå.

Vi laver også custom-opgaver for virksomheder, foreninger og institutioner der ønsker dette. På denne side kan kan der læses mere om processen omkring de customs og projekter vi allerede nu har lavet.

Hvis du har spørgsmål eller henvendelser omkring et erhvervssamarbejde - så kontakt os venligst på inqury@thebowtieclub.dk.

Bagsværd Kostskole & Gymnasium


En mørk eftermiddag i januar 2016 satte The Bow Tie Club sig til det første af en række møder med Bagsværd Kostskole & Gymnasium, BK. Resultatet af processen var et flot slips og en matchende butterfly. Vi er stolte over det endelige resultat, og er glade for at kunne hjælpe med at sikre at nuværende og fremtidige elever på BK bliver klædt stilrigt på, og samtidig stolt kan repræsentere skolens farver.
Klik på ovenstående billede og læs om processen bag det unikke Bagsværd Kostskole & Gymnasium-slips.

Julekurv 2016


Gode idéer slår ofte ned fra en klar himmel. Tanken om en julekurv var præcis et lyn fra en klar himmel.
Det var tilbage i begyndelsen at tanken startede. Vi åbnede webshoppen i august 2015, det havde været en succes, men man må aldrig hvile på laurbærrene. Udenfor blev vejret mørkere og vi skulle skabe noget lys.
Klik på ovenstående billede og læs om tankerne bag vores julekurv anno 2016.

“Don’t be afraid to give up the good to go for the great.”

John D. Rockefeller

Forside_bund_skrift