Warning: Use of undefined constant YOUR_PLUGIN_DIR - assumed 'YOUR_PLUGIN_DIR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/thebowtieclub.dk/public_html/wp-content/plugins/jck_woo_quickview/jck-woo-quickview.php on line 93
Om Os - The Bow Tie Club

Hvem er vi?

Om Os – Hvem er vi?

Vi er tre unge mænd, som går i gymnasiet sammen. Vi følte at der manglede nogen, der var passionerede indenfor området, nogen der kunne give folk noget andet end bare en butterfly. Vi havde over længere tid drømt om at starte en virksomhed op. Vi havde hver især haft projekter af forskellig art før vi gik sammen om The Bow Tie Club.

Vores forskellige erfaringer og styrker var med til at bidrage til, at vi hver især havde vores at bidrage til at gøre The Bow Tie Club til en realitet og succes.

Vi er vokset som personer igennem skabelsesprocessen – det er en lang og sej kamp, hvor vi er blevet opmærksomme på vores individuelle styrker og svagheder. Vi har lært hvilken styrke det er at kunne samarbejde, men også lært at samarbejde kan være stressende og konfliktskabende.

Vi er hver især tre forskellige personer, det er positivt, da det hjælper til, at vi kan opfylde forskellige roller i firmaet.

Gustav er manden bag alt teknikken. Han har fået et gudsbenådet talent til Photoshop, som vi har haft stor gavn af. Han er lederen af alle operative ændringer eller funktioner på hjemmesiden, som kræver ændringer af koder. Han er en guttermand, som altid har et stort smil på læben.

Lukas er vores handelschef. Han står for alt kontakt til vores leverandører – han er manden, som tegner den økonomiske fremtid for firmaet, og står for at analysere vores position på markedet og håndhæve at vores produkter lever op til den lovede eksklusivitet og kvalitet. Han står samtidig for at delegere de daglige opgaver ud til Gustav og undertegnet.

Jeg, skribenten, Wincentz, står for kommunikationen udadtil for både Facebook- og vores hjemmeside. Jeg er tilknyttet som fotograf for firmaet og står for billederne, som kan ses på vores profiler og hjemmesiden. Jeg er manden bag de sociale analyser af firmaet, og har til opgave at sørge for at firmaet præsenterer sig selv så godt som muligt i en verden, der er fuld af muligheder.

Vi alle tre har dog et fælles ansvar for den daglige drift, og vi bruger hinanden som sparringspartnere i de fleste beslutninger. Vi tror på, at tre hoveder tænker bedre end et, og at det er med til at optimere hvert et tiltag eller ændring, at det har været igennem os alle tre.

Det er et privilegium at kunne drive sin egen virksomhed, vi nyder det fuldt ud og vi vil blive ved at kæmpe for at The Bow Tie Club kan opnå endnu større succes.

Gustav Friis-Hansen

Lukas Bredo

Wincentz Heim

Rockefeller Blanco er Gustavs yndlings Rockefeller. Gustav er glad for det formelle og tilbageholdende ved den, men som samtidig blandes med en charme, som kun kan matche hans egen.

Rockefeller Lionhearted er Lukas’ favorit Rockefeller. Det er en Rockefeller, der appellerer til den romantiske type. Det er en stærk og modig Rockefeller som uden tvivl klæder Lukas.

Wincentz er vild med Rockefeller Volcano. Det er en varm Rockefeller, og Wincentz er stor tilhænger af de røde prikker, som han mener giver Rockefelleren et charmerende og tiltrækkende look.

Du kan skrive direkte til Gustav på gfh@thebowtieclub.dk

Du kan skrive direkte til Lukas på lb@thebowtieclub.dk

Du kan skrive direkte til Wincentz på wh@thebowtieclub.dk