Warning: Use of undefined constant YOUR_PLUGIN_DIR - assumed 'YOUR_PLUGIN_DIR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/thebowtieclub.dk/public_html/wp-content/plugins/jck_woo_quickview/jck-woo-quickview.php on line 93
The Premium Bow Tie Box - The Bow Tie Club

The Premium Bow Tie Box

The Premium Bow Tie Box
13. september 2016 The Rockefellers

Kassen der skabte alt.

Hos The Bow Tie Club har vi netop fået vores nye udgave af vore Rockefeller Bow Tie Boxes. Derfor er dette indlæg ment, som en hyldest til vores klassiske og still-going-strong, originale Rockefeller kasse: The Premium Bow Tie Box.

Det er en kasse, som for alvor repræsenterer de ting, som vi mener at vi står for. Den er enkel. Fuldkommen enkel. En sort trækasse. Men det er det, som skaber dens aura. Det er også det, som vi ganske enkelt selv forsøger. Vi vil være enkle men med et stort udtryk.

Ligeledes er kassen en anelse rustik, da den sorte maling på træet giver et slidt, men fedt rustikt udtryk. Det eneste der bryder den sorte farve er det sølvfarvet Rockefeller på toppen. Kassen er som sagt minimaliseret ned til mindste detalje. Derfor er der heller ingen ydre lås at finde, men en magnetlås, som er bygget ind i selve træet. Dette skaber en glidende overgang mellem åbning og lukning, som er smart og enkel.

”Don’t be afraid to give up the good to go for the great.”

Disse ord er nedskrevet i den nederste del af kassen og repræsenterer vores motto. De er sagt af John D. Rockefeller, som tro det eller ej, også er manden, der har lagt navn til vores mærke.

På undersiden af låget står der selve navnet på vores forretning. The Bow Tie Club. Det er vigtigt at vise, at vi ikke kun er et mærke, men også en forretning, som spreder sig bredere end udelukkende vores mærke.

På bagsiden af kassen er der to hængsler i metal, som naturligvis også er malet over i sort for at bevare enkeltheden.

The Rockefeller-box er i sig selv en god repræsentant for os. Den præsenterer og forpagter vores produkt i en høj klasse, som vi er tilfredse med.

Derfor er den naturligvis forsat at finde i vores sortiment og vi håber at den vil glæde jer!

Nedenfor har vi samlet et lille slideshow med udvalgte billeder af The Premium Bow Tie Box. Vi ved dog godt, at uanset hvor mange fine billeder vi tager, bliver det aldrig ligeså godt som selv at have den i hånden.

 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*